Радвайте се на отлични допълнителни доходи от интернет!

 
 
 
Как да си докарвате отлични доходи от интернет, ще ви обясня сега.

За да се регистрирате в сайтовете кликнете с мишката върху  линковете им, и  същевременно четете инструкциите които съм написал по долу на тази страница :

 
 
 
 
 
 На тази страница ще ви покажа как да се регистрирате в сайтовете, как да си набавяте директни реферали  и как да си получавате заработените долари. 
 

 ..................................................................................................................................


Първият сайт е NEOBUX, регистрирайте се през този линк:
(кликнете с мишката върху него)
 
 
 
 
NeoBux е уебсайт, на който гледате кратки реклами и по този начин печелите пари от интернет. NeoBux е компания, която е регистрирана и плаща от 2008 г. досега без проблеми и е била винаги коректна.
        Не се инвестират предварително пари и нужното време на ден е не повече от 20 минути. Реклами текат непрекъснато по различно време на деня!
Печалбите се натрупват в този смисъл сравнително бързо.
         Най-важните стъпки са да станете Golden Member и Ultimate Member.

Как да се регистрираме в Neobux?

        Kликнете на "register", за да започнете регистрацията и следвайте инструкциите по-долу на изображението:
 
 
 

Начинът за изкарване на свестни пари от NeoBux е чрез реферали

        Колкото повече имате, толкова по-бързо ще печелите пари. Има два вида реферали, а те са директни (direct) и наети (rented).
      Директните са хора, които вие директно сте присъединили към сайта - роднини, приятели и всички, записали се през вашия линк. Можете да копирате вашия URL-линк от меню Global - Baners. Най-добрите начини да се сдобиете с директни реферали е да рекламирате на друг сайт с пари, да присъедините приятели или роднини, да си направите собствена страница като моята и използването на страници за размяна на трафик (traffic exchange websites), при които гледате страниците на други хора и после те гледат вашата. 
ДИРЕКТНИ РЕФЕРАЛИ, КОИТО НЕ РАБОТЯТ РЕДОВНО, СИСТЕМАТА ГИ ИЗХВЪРЛЯ!
         Наетите реферали са пак реални хора, но са се записали, без да са под никого и  ги наемате от NeoBux отначало за 30 дни. Но много хора правят грешката да наемат постоянно, без да си оставят пари за обновяване на периода на тези наети реферали. Наетите реферали ви струват $0.2 на месец. Повечето ще са неактивни, но някои ще са. Имате опцията да смените (recycle) неактивните, което ще ви струва $0.07.
        Целта ви е да стигнете Ultimate Member и да имате 4199 наети реферали и колкото се може повече директни реферали. Запомнете, че търпението и постоянството са най-важни.


Подробна информация за Необукс

Печалба от една изгледана реклама.....................................

Минимална сума за теглене
Време между заявката за теглене и превеждането на парите........................................

Сайтове за онлайн разплащане................................

Брой реклами дневно...........Реферална програма
$0,001 за Стандартен потребител         
$0,01 за Голдън потребител

За първото теглене минимумът е $2, за всяко следващо се увеличава с по $1, съответно $3, $4 и т.н., докато стигне $10. За всяко следващо теглене минимумът е фиксиран на $10. Има малка такса, коята е различна за PayPal, Payza и Neteller и е в зависимост от сумата, която искате да изтеглите

Веднага


PayPal, Payza, Neteller

Фиксирани: 4 за Стандартен потребител и
                         9 за Голдън потребител
От рекламодатели: 10-25 по различно време на деня

*Едно ниво (печелим само от нашите директни реферали, но не и от техните такива)
 *Стандартен член - $0,0005 на реклама
 *Голдън член          -  $0,005 на реклама

Предимства:
1. Необукс е вторият най-известен бъкс сайт в мрежата. Създаден през май 2008, той е със седалище в Португалия и е един от типичните бъкс-хост сайтове.
2. Плащащ. Никога досега Необукс не е имал никакви проблеми със забавени или неизвършени плащания.
3. Форум. Сайтът има много активен форум, с доста приятелски настроени потребители и администратори, винаги готови да помогнат при какъвто и да е проблем от страна на потребител.
4. Моментално плащане. Положителна опция за всеки PTC сайт. Докато в много други се налага да чакаме по 24 часа, 7 дни, а може би и повече, при Необукс получаваме парите си автоматично след изпратената заявка.
5. Втора парола. Втората парола е полезна опция, даваща допълнителна сигурност за потребителите на сайта. Препоръчваме на всеки да я използва.
6. Бонуси. За всяка реклама, която сме видели, имаме възможност да спечелим $0,50 всеки час. Потребители, гледали реклами през последния 1 час, имат право да участват в жребия. Спечелената сума се прибавя към основния баланс и всеки може да прави с нея каквото прецени.
7. Директните реферали. Сайтът има доста гъвкава реферална схема, която облагодетелства потребителите с времето от регистрацията им. Колкото повече време сме членове на Необукс, толкова по-голям е лимитът ни за директни реферали.
 

Работа със системата

Не е нужно да изпълнявате стратегията 100%,
можете винаги да спрете да наемате реферали,
само ги поддържайте и теглете паричките в сметките си


Първа стъпка
        От основния екран изберете бутона View Advertisements. Рекламите са разпределени в няколко секции, отбелязани в различен цвят. Кликнете върху първата реклама на коя да е секция. Появява се малка червена точка. Кликнете върху нея. Отваря се нов екран със съдържанието на рекламата. Не е необходимо да четете рекламата и да натискате каквото и да е. Най-отдолу на екрана се появява жълта лента, която постепенно изпълва реда. Когато редът е изпълнен докрай, в горната част на екрана до името NeoBux се появява текст, който съдържа бутона Close. Натиснете го и обработеният екран ще се затвори. Вече имате начисление за обработената реклама. Преминавате към следващата. Обработвате по този начин всички реклами за деня.
        Ако рекламата е със сив цвят, значи вече сте я гледали или е стигнала лимита на гледанията. NeoBux имат приставка за осведомяване със звук за нови реклами, излезли в момента, което ще увеличи многократно вашите приходи в началото. Приставката се казва AdAlert и можете да я намерите най-отдолу вдясно, когато се логнете в акаунта си. От настройките на акаунта може да си изберете какъв сигнал да издава.
 
Рекламите са разпределени в няколко секции, отбелязани в различен цвят
Втора стъпка
        Щом стигнете $2 от кликане на реклами, прехвърлете тези $2 от главния си баланс (main balance) в баланса за наемане на реферали (rental balance). Не правете грешката да наемате реферали, когато стигнете $0.6, както повечето хора правят. Да, можете да наемете 3-ма реферали, но няма да имате пари да ги поддържате, след като им свърши срокът. Изчакайте да имате $2. Да, може да отнеме време да стигнете $2 сами, но ще имате пари да поддържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате, но според мен трябва да рециклирате рефералите, които за последно не са кликали последните 4 дни или имат по-малко средно кликове от 1.5 на ден, след като са били ваши наети реферали за поне 10 дни.
Трета стъпка
        С $2 в баланса ви за наемане на реферали (rental balance) е време за наемане на 3-ма реферали. В този момент включете автоматичното плащане на наетите ви реферали (autopay), тази функция е на същата страница с наетите реферали. По този начин автоматично ще се увеличи срокът на активните наети реферали с 1 ден, всеки ден, в който те са били активни, и по този начин спестявате 15% за наемането им вместо да ги купувате пак за 30 дни. Ако все пак останат 2 дни на нает реферал, му удължете срока с още 30 дни.
Един съвет. Недейте да теглите тези $2, за да пробвате дали плащат. Много хора правят тази грешка. Аз ви уверявам, че те са напълно  легитимни.
Четвърта стъпка
Продължавайте да наемате по 3-ма реферали, когато имате $2 в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си, можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 33% (наемайте реферали на стойност 33% от всичките ви средства), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и удължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 300 наети реферали, спрете да наемате нови реферали и просто ги поддържайте.
Пета стъпка
Когато главният ви баланс стигне $100, използвайте $90 от тях, за да купите Golden Member ъпгрейд. 3 пъти в годината има намаление на ъпгрейда Golden от 90 на 70 долара. Това е във връзка с някои годишнини или празници. Едното намаление е мисля в края на март и началото на  април, другото е в края на октомври и началото на ноември, и третото по Коледа, трябва да следите информацията в сайта, тези намаления важат обикновенно по 2-3 дни, не ги пропускайте, ще спестите 20 долара годишно от ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.
Шеста стъпка
Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари, за да ги поддържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 1200 реферали, спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.
Седма стъпка
Веднага щом имате достатъчно пари, станете Ultimate Member. То е доста скъпо, но има и повече облаги. Най-важното, което е - автоматичната смяна на неактивните реферали през 7 дена, за което няма да давате никакви пари. Също така ви дават 15 гарантирани реклами всеки ден по 2 цента всяка. Също така ви дават 30 дни за ваканция, през които няма да има нужда да кликате на рекламите, за да получавате пари от рефералите си. Както много други облаги.
Осма стъпка
Продължете да наемате реферали, докато не стигнете 4000-4199 реферали. Като ги достигнете, спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното  плащанe и почнете да наемате рефералите си за по-голям период - 150 или 240 дни, като има по-големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30%, а за автоматично плащане (autopay) e 15%. Най-добрата стратегия, когато си купите Ultimate Member, е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и може би да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под $0.6 и които са ви били реферали 14+ дни.
Девета стъпка
Най-доброто време за теглене на пари е, когато имате добър доход от 4000-4199 реферали, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Абсолютно най-ранното време, което препоръчвам да теглите пари, е когато сте Golden Member. Имайте предвид, че колкото по-бързо стигнете 4000-4199 реферали, толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано от това.
Полезни съвети
*След всяка реклама, която гледате, получавате по 3 или понякога на празници 4 неплатени кратки реклами (AdPrize), чрез които можете да спечелите от $0.25-$50, както безплатно Golden Member и NeoPoints.

*Смъкнете си приставката за браузъра ви AdAlert, която ви осведомява за нови рекламки. Тя се намира най-долу на страницата, когато се логнете в акаунта си.

*Можете да увеличите дохода си с NeoBux, като разпространите линка си за директни реферали, който получавате 15 дни, след като сте се регистрирали. За тези директни реферали не плащате нито стотинка. Те ви носят доходи, докато са активни.

*Можете да имате само по един акаунт в Neobux. Не пробвайте да правите по много, защото ще ви бъдат заключени всичките. Недейте да пробвате да мамите по какъвто и да е начин.

*Във форума има много хора, готови да ви помогнат за каквито и да е въпроси.

*Може да ви се струва, че ще отнеме доста време, но всъщност ще ви трябват по 20 минути на ден. Най-важното е да бъдете търпеливи и постоянни и скоро ще видите фантастични резултати и пасивен доход по-бързо, отколкото си мислите.

Какво е AdPrize?
AdPrize е игра, при която след всяка изгледана реклама получавате по три опита за награда от AdPrize. Всеки ден се раздават парични награди и неоточки. (По- долу ще обясня за какво могат да се използват неоточките) Като наградите, които се раздават всеки ден, биват:

 
 
Ако в рамките на един час не използвате опитите от AdPrize, те изтичат. За целта кликате на зеленото квадратче с цифрите, където пише "AdPrize" и започвате да разглеждате рекламите. Разглеждането е същото като при горните и трае 5 сек. Намират се под рекламите вдясно.

Награди на всеки кръгъл час
На всеки кръгъл час в Neobux раздават 12 награди от по $0.50 на своите потребители, които се начисляват към баланса. За целта трябва да сте гледали реклами през последния час, за да може да участвате в томболата. Всяка изгледана реклама ви дава по 1 билет за томболата, така че колкото повече реклами гледате, толкова повече шансове имате да спечелите.

Какво са NeoPoints точки?
При всяка изгледана реклама се получава по 1 NeoPoints точка. NeoPoints точки може да получите и от томболата, за която споменах по-горе. С тях може да си закупувате места за директни реферали, да си закупите премиум акаунт или да си рециклирате наетите реферали. Както и да удължавате срока на наетите реферали.

Закупуването на 1 директен реферал =500 NeoPoints
Рециклирането на 1 реферал е=93 NeoPoints,
За закупуването на един премиум акаунт за една година са ви нужни 30 000 NeoPoints точки.

Прехвърляне на сума от текущ баланс
към баланс за закупуване на реферали

Натиснете бутона с вашето име, за да се появи главното меню. Проверете текущия баланс, който имате (той е точно до името ви). Натискам бутоните GLOBAL – SYMMARY. В средната част на екрана намирам текста RENTAL BALANCE и натискам синьото бутонче със знака +.  
Отваря ми се нов екран, който ми предлага начините да заредя пари. Аз избирам Main Balance, но мога да платя и със собствени средства през Payza или PayPall. 
Посочвам сумата, която имам и искам да се прехвърли в баланса за покупка на реферали. Натискам дългия син бутон Transfer from your main balance.  Операцията се изпълнява, ако е коректна.

 


купуване на реферали (ботоци)

- чрез средства от RENTAL BALANCE
За да вземете под наем /купите/ реферали, трябва да имате заработени поне $0,60, което става за около 15 дни и тази сума трябва да сте я прехвърлили в RENTAL BALANCE. Това е цената за 3-ма реферали. Натиснете бутона с вашето име, за да се появи главното меню. В дясната част на екрана намирате бутона Referrals. Ако имате баланс поне $0,60, бутонът ще свети в зелено. Това позволява да направите купуване. Избирате пакета, за който имате средства, и натискате бутона по-долу. Закупените реферали виждате от главното меню - Referrals  -> Renred.

- чрез неоточки от RENTAL BALANCE
Можете да удължите срока на реферала с 30 дни, като плащате с 253 неоточки.

Печалби от реферали

След закупуване на реферали можете да видите печалбите от тях. Натиснете бутона с вашето име, за да се появи главното меню. Натискам бутоните GLOBAL – SYMMARY. В средната част на екрана намирам текста RENTАL Balance и натискам синьото бутонче със знака >. Виждате своите реферали. Рефералите ви носят ежедневна печалба $0,02, ако за 1 ден имат по 4 клика (вижте съответната колона). За съжаление срокът на наемане изтича и когато ви се случи, вие трябва да го удължите – това струва по $0,006 на ден. Това става автоматично, ако сте избрали опцията AutoPay. Ако повече от 4-5 дни рефералът не работи или в полето AVG средният брой кликове падне под 1.5, вие ще сте на загуба, затова рефералът трябва да се рециклира. Това става с натискане на двете зелени стрелки срещу реферала. Появява се съобщение по-долу. Натиснето Yes! Рефералът бива подменен с друг, но това ви коства $0,07.
Внимание!
Ако сте включили опцията Autorenew, се съгласявате рефералите, които не работят, да се подменят с нови автоматично от системата. Лошото е, че тази функция се прави на 14 дни, когато не си Upgrade-потребител. Това не е добре за началното ниво, защото ако 14 дни рефералът не носи печалба, е по-добре ръчно да се рециклира. Ако обаче сте включили опцията Autorenew, но имате реферали, които работят добре, то използвайте КАТИНАРЧЕТО (кликнете върху него), за да ги заключите и да не бъдат автоматично подменени от системата.

Купуване на реклами

За да популяризирате своята дейност, можете да си купите реклами. В главното меню, вдясно, натиснете бутона Advertise. Избирате типа и брой на кликания. Виждате сумата, която трябва да платите. Изберете платежната система.


ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПЛАЩАНЕ

 

 

 Направете си сметка в Paypal или payza, за да си изтеглите приходите.

================================

 

В следващите редове ще ви дам ценна информация, прочетете всичко,  ще ви бъде от голяма полза.  Сайтa Clixsense   може да се работи и от смартфон и от таблет, освен от настолен компютър и лаптоп. Но при  Neobux  е възможно да кликате рекламите само от компютър или лаптоп, не и от смартфон и таблет. Това изискване e написано в сайта.  Искам да ви предупредя че в интернет пространството съществуват стотици PTC сайтове, но много малко от тях плащат на членовете си,  по-голямата част не го правят. Тези  които съм посочил са сериозни , коректни и утвърдени сайтове, които плащат редовно на членовете си. Излизат непрекъснато  такива нови сайтове, които първоначално (няколко месеца) плащат, после спират да плащат или изчезват напълно. Има някои белези по които могат да бъдат разпознати, но и тогава не е сигурно. Преди време и аз се захващах с много други сайтове, но се разочаровах от некоректното им поведение и сега съм се концентрирал и ограничил с тези два сайта, които са напълно достатъчни за една сносна печалба. Съветвам ви да си набавите реферали, за да се увеличи вашата печалба. Рекламирайте рефералните си линкове и това ще се случи. Искам да ви предупредя предварително, че лесни пари няма. Много хора занимаващи се с тази дейност я рекламират като лесни пари, но това съвсем не е така. Както ви казах, се изискват много търпение и постоянство, дори поне малко първоначална инвестиция за по-бързо развитие на дейността. Тези хора пишат и доста високи суми като месечна печалба от порядъка на 1800 долара. Не че тази сума е непостижима. Тя е постижима при правилно развитие на рефералната система и правилни стратегии на управление на този вид дейност, но се изисква доста труд, последователност  упоритост, време, парична инвестиция и най-вече хора които знаят какво правят. По реална сума като месечен доход е 500 лева. Това не е чак толкова недостижимо и в рамките на няколко месеца до 1 година при прилагане и спазване на инструкциите и напътствията в този сайт, може да се радвате на успехи.
Не пропускайте заработките си всеки ден, защото рекламите не се натрупват - пропуснатите реклами днес са пропуснати завинаги. Губите и начисленията на вашите реферали за тези дни.
Подходящ  начин да рекламирате рефералните си линкове, е като публикувате обяви в сайтовете за обяви. Има стотици сайтове за безплатни и платени обяви. Разбира се платените се гледат повече от търсещите потребители, но ако не ви се влагат средства може да се задоволите и с безплатни обяви. Просто напишете в Гугъл „ сайтове за безплатни обяви” и ще се появят  стотици сайтове за обяви. Може в един сайт да пускате няколко обяви под различни заглавия и рубрики, но водещи към рекламираният oт вас сайт, блог, страница и т.н. за по-голяма посещаемост на обявите ви. Някои сайтове предлагат ежедневно обновяване на обявите ви, което  ги издига  на по-горни позиции където обявите се гледат повече, но тези сайтове са малко, при по-голямата част няма такава опция. Аз лично изтривам ежедневно и публикувам нови обяви (едни и същи) за да са на по-челни позиции в сайтовете, защото аз не плащам за TOP и VIP обяви. Може да си направите безплатен блог на този адрес: www.blogger.com, a също така може да си изработите и безплатен уеб сайт на този адрес : www. или www.ovo.bg . Не е трудно, всичко е много улеснено. Когато достигнете етап в който може да заделяте средства за платени реклами, може да си позволите и да инвестирате в Гугъл и неговите платени директории за реклама Google AdWords и Google AdSense. Има безплатен начини да си популялизирате и  SEO оптимизирате сайта за да се показва по-напред в търсачката на Гугъл. Посетете тези директории : http://odb36.blogspot.bg ; http://webvisuality.com ; http://ganbox.com ; http://violleta.com ; http://webdir.bg ; http://napravisisait.com . В мрежата може да намерите информация по всеки един въпрос който ви интересува, стига да имате желание и търпение да се поровите, всичко ви е поднесено на тепсия. От личен седем годишен опит ви казвам, че по-добрата стратегия е да си набавяте директни реферали а не наемни, защото директните не изискват никаква поддръжка и ви носят само печалба без никакви разходи, а наемните обикновенно са неактивни и се налага да ги рециклирате често което генерира разходи, дори и да са активни, те винаги изискват поддръжка като удължване на наемният период (пренаемане) което също си е разход. Тук се изисква и доста късмет за да попаднете на активни наемни работещи реферали които си покриват разходите и ви извеждат дори на печалба. Понеже явно на мен ми липсва този късмет, аз притежавам съвсем малко активни  наети реферали и затова залагам основно на директните реферали, които си набавям по изложените по-горе методи.

Още един важен съвет – не се ограничавайте и не разчитайте само и основно на български реферали, опитайте да си намерите и чуждестранни реферали които може да си набавите от traffic exchange сайтове, като основният и най-добрият е : http://www.easyhits4u.com/?ref=mitik75  Traffic exchange сайтовете се използват за генериране на трафик - посещения към вашият сайт. Това става като гледате и вие други сайтове, а може да си платите и да си купите кредити с които ще се рекламира вашият сайт в интернет, без да се налага вие да гледте рекламите на другите сайтове.  Ще ви препоръчам и друг traffic exchange сайт който също е добър като ЕasyHits4U,  не се налага постоянно да прицъквате  през 20 секунди изтеклият таймер,  а това става автоматично от една програмка (HitLeap Viewer 2.8) която ще инсталирате на компютъра си след като се регистрирате тук - https://hitleap.com/by/mitik75 . В самият сайт ще намерите мястото откъдето ще си свалите програмата за автоматично сърфиране и генериране на трафик към вашият сайт. Предимството тук е, че изобщо не е необходимо  да сте пред компютъра, всичко си работи и нещата се случват. Има и доста други такива сайтове, потърсете ги в Гугъл.

PTC сайтовете - пирамида или бизнес

        Когато човек попадне на първия подобен сайт, си задава въпроса дали това не е някаква пирамида и кой ще дава пари за подобно нещо. Действително тук се печелят реални пари. Това е дейност, от която всички печелят, както сайтът, така и вие като потребител на сайта, както и самият рекламодател.
Тези сайтове са един вид мрежов маркетинг. Само че тук не ви карат да си купувате някаква стока и да я продавате. Тук не влагате никакви ваши средства. Може да се откажете по всяко време, без да загубите абсолютно нищо. Тези сайтове работят с реални рекламодатели и не генерират загуби. Те са винаги на печалба. С цел запазване на голяма част от своите потребители тези сайтове предлагат реферални програми, от които ще си докарате прилични доходи. Доказателства за плащане може да намерите в сайта.
Тези сайтове дават възможност сега на всеки да печели. Така че вие решавате. Дори и да не може да привличате хора към вас, пак може да си изкарвате пари от тази дейност. Вярно по-малко, но парите от рекламата, която гледате, отиват във вашия джоб, а не в някой друг.

 

Kакви видове реферали има?

 

Има два вида реферали - директни и наемни.
Директни - това са хора, които са разбрали за съществуването на съответния  PTC сайт благодарение на нас. Когато дадете на някой ваш приятел или познат вашия уникален референтен линк и той се регистрира през него, този човек автоматично става ваш реферал и за всяка изгледана от него реклама или изпълнена задачка вие получавате бонус, без той да губи нищо от това. Идеята е да се привличат активни потребители. Ако някой просто се запише като ваш реферал, но не прави нищо, вие също не печелите нищо. Колкото повече и по-активни реферали имате, толкова повече ще печелите.

Наемни - това са хора, които не са се регистрирали през референтен линк на свой познат, а директно през началната страница на съответния сайт. При регистрацията си, кликайки на отметката „Декларирам, че съм прочел, разбрал и приемам условията на ползване”, потребителят се съгласява да бъде предоставян и ползван от сайта като наемен реферал. По този начин други потребители могат да го наемат за определен период от време и да печелят пари за изгледаните от него реклами, като за тази цел плащат определен наем на сайта. Регистриралият се нов потребител не губи нищо от това, че е наемен реферал.

 

КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО

 

Плащането във всеки сериозен и сигурен PTC или GPT сайт става през сайтове за онлайн плащане. Най-известните и утвърдени са PayPal и Payza. Ако някой PTC или GPT сайт ви изисква номер на банкова сметка или дебитна/кредитна карта вместо PayPal акаунт например, значи почти със сигурност е измама и е препоръчително да не се занимавате с него. Всички легитимни сайтове работят със сайтове за онлайн разплащане. Oт PayPal (например) вие решавате дали ще си получите парите чрез чек, дебитна/кредитна карта или директно към банковата си сметка. Най-изгодно с оглед на ниската комисиона е да се работи с дебитна карта (Visa Classic например)

 

 

 

Сега искам да ви обърна внимание на следващият сайт
кликнете с мишката върху линка :

http://www.easyhits4u.com/?ref=mitik75

 

Това е сайта който ще ви помогне да си набавите директни реферали и да си развиете рефералната система за да печелите по-добри пари. Сайта е лесен за работа, има меню и на български език. В него може да си рекламирате линка към вашата страница, блог или сайт който сте си направили и където предлагате вашите реферални линкове за необукс и кликсенс, а може просто да си рекламирате и самите реферални линкове на кликсенс и необукс. Работата  се състои в това да си правите кредити като гледате други сайтове. За 100 кредита (разгледани 100 сайта или реклами) вие получавате 100 разглеждания на вашият сайт, блог, страница, реклама или реферални линкове. Непременно се възползвайте от него, той ще ви свърши страхотна работа за разрастването на вашият бизнес!

 

 КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В PAYPAL ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТЕ ЗАРАБОТЕНИТЕ ДОЛАРИ ТУК:

PayPal е най-известната електронна система за плащане.Представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи. Нейни потребители могат да бъдат: частни лица, търговци, големи фирми и корпорации. Тя е собственост на eBay Inc., като повече от 90 процента от плащанията в еВау се извършват през PayPal.

Чрез PayPal всеки човек, който притежава валиден имейл, може да превежда пари на друг човек с имейл. Инициаторът на превода трябва първо да си отвори сметка в PayPal и да я обезпечи със средства. Сметката в PayPal може да бъде обезпечена чрез кредитна, дебитна карта или чрез сметка в банка. За да получи парите, получателят може да изиска чек от PayPal, да си отвори сметка в PayPal или да посочи банкова сметка за превод на сумата. В този смисъл PayPal представлява посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.

От Май 2007 година PayPal позволява изпращане на пари от България, а от Октомври същата година българските потребители могат и да получават средства, като с това се отварят много врати на българския потребител.

Чрез PayPal можете да плащате навсякъде, където е обозначено с тяхното логото или изрично е написано при методите за плащане, че това е възможно.

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система са:
кредитна карта Visa;
дебитна карта Visa Electron;
кредитна карта MasterCard;
кредитна карта American Expres;
кредитна карта Discover.

Има и друг вариант, с предплатена карта, но аз лично не виждам смисъл в това да се регистрира такъв вид карта. Една дебитна карта Visa Electron ви върши перфектна работа в случая, особено ако тя няма месечни такси, то това е най-доброто решение

Трябва да ви предупредя, че PayPal не приема всички видове карти! Дори и да пише, че приемат такива карти, ако от банката не са позволили онлайн разплащане с този тип карти няма да я приеме.

 

Как да се регистрирам в PayPal?

Отворете страницата Paypal.com.

След като сте влезнали в сайта започнете регистрацията, като цъкнете на „Sign Up“.

След това ще ви се отвори страница, в която можете да избирате между два вида акаунти: обикновен и бизнес.

Ако не сте фирма, то на вас ви е необходим обикновен акаунт.

След това преминаваме на регистрационната форма. Там трябва да попълните всичко правилно, задължително на латиница и името ви да е написано на английски език по същият начин, както е по документи и на банковите ви карти.

Вече имаме попълнена регистрационна форма с всички необходими данни и можем да продължим напред като създадем акаунта „Agree and create account“.

По-нататък е възможно да ви поиска да попълните кода от картинката. Мисля, че това няма смисъл да ви го показвам и да обяснявам какво е, затова преминаваме напред.

Следва да регистрираме и нашата първа карта в системата. Това е и първият етап от регистрирането на вашата банкова карта. Пишете всичко внимателно и точно.

При всичко попълнено натискаме „Continue“ и ще ви прехвърли във вече направеният от вас акаунт, но не мислете, че сте приключили

Все още не сме свършили най-трудното, а именно да се справим с този проблем: . Това означава, че картата не е потвърдена. От тук нататък следва да верифицирате картата, като цъкнете на линка „Get Verified“. Важно е да го направите. Така ще потвърдите, че сте неин притежател. А и някои сайтове имат условие, акаунта ви да е верифициран.

Задължително се уверете, че в картата, която сте регистрирали имате наличност, защото при следващите стъпки от PayPal ще ви дръпнат 1.50€. Срещу тази транзакция вие ще получите т.нар. „PayPal Code“. Него ще го откриете в своето месечно извлечение или отчета за всички плащания с вашата карта в банката. Т.е. или ще трябва да се разходите до банката и да си потърсите кода, или пък, ако имате активирано онлайн банкиране в съответната банка, ще си извадите сами кода от там от  извлечението. Тази сума ще ви бъде възстановена по вашата сметка в PayPal, когато въведете кода и потвърдите картата.

 Стигаме до този прозорец, където, ако сте пропуснали стъпката с регистрацията на картата ще трябва да я направите. Вече знаете какво трябва да се попълва тук..:

След като сте завършили ще видите това:

След като получите кода си, пак се връщате на линка с верифицирането и го въвеждате:

Така… Почти сте готови.

Остана само още едно потвърждение. Става бързо

От тук нататък мисля, че знаете какво да правите… Отивате във вашият имейл, с който сте направили регистрацията и потвърждавате.

И след като вече всичко сте направили остана да ви кажа само… Честито! Вече имате пълноценен PayPal акаунт, с който можете да се разплащате и да получавате пари само с няколко клика.

Изпращане на пари

Когато искате да изпратите пари на някой, първо трябва да знаете, че ще ви е нужен имейла на получателя и чрез него ще изпратите сумата. Ето как става:

Отивате в „Send Payment„. Попълвате имейла на получателя, след това сумата, която искате изпратите, както и избирате необходимата валута за целта. Имате също и няколко опции от които можете да избирате. Те играят ролята на нещо като основание за плащането.

След като попълните всичко необходимо, продължавате с бутона „Continue“ и след това потвърждавате с „Send Money„.

Получаване на пари

Когато получите пари през ПейПал, би трябвало те да бъдат отразени директно в баланса на PayPal на главната страница, като е възможно да имате опции “Accept” и “Deny”. Т.е. да приемете или да отхвърлите плащането/получената сума. Ето един скрийншот от страницата на PayPal: ЦЪК.

Получили сте пари, но нямате акаунт в ПейПал

Да, има го и този вариант, когато някой ви е превел сума без да пита, имате ли ПейПал или не.

Ако това се случи, вие ще сте получили имейл, с който ПейПал ви уведомява, че има изпратена сума към вас.

Това, което трябва вие да направите за да си получите сумата е да се регистрирате, т.е. да си направите ПейПал. Задължително регистрацията ви трябва да бъде с имейла, на който е изпратена сумата и е получено уведомителното писмо за получена сума към вас.

След като вече имате акаунт, то задължително трябва да потвърдите имейл адреса си, като следвате стъпките описани по-горе.

Когато сте приключили с регистрацията и потвърждението на имейл адреса ви, то получената сума вече трябва да е отразена в акаунта ви.

В този случай бъдете много бдителни, защото много лесно можете да се окажете измамени. Напоследък доста често се свързват с мен измамени хора. Накратко схемата е следната:

Получавате фалшив имейл с получена сума, като изпращачът започва старателно да ви убеждава, че за да си получите сумата, трябва да преведете пари през Western Union или MoneyGram. Това в никакъв случай не го правете!

При получаване на уведомителен имейл за получена сума знайте, че след направата на акаунт в ПейПал с потвърден имейл адрес, изпратените пари задължително ще бъдат отразени на главната страница на акаунта ви! Ако това не се случи, то това е измама!

Как да прехвърлите сума от баланса ви в ПейПал към личната сметка в банката

Първо, трябва да знаете, че когато получите някаква сума пари, трябва да я търсите в баланса ви в ПейПал, а не във вашата сметка в банката! Логично е, но съм получавал и такива въпроси

За да прехвърлите парите си от ПейПал в личната си сметка, трябва да отидете в „My Account” -> “Withdraw” -> “Withdraw Funds to your Card”. След това избирате вашата карта (сметка) попълвате сумата, която искате да изпратите към личната ви сметка и давате “Continue”. Остана само да потвърдите с бутона „Confirm“.

Прехвърлените средства ще бъдат отразени в личната ви сметка в банката до 2-3 работни дни.

За тази процедура ПейПал ще ви вземе такса от 2€ независимо от това колко е голяма сумата.

Какво да правим, когато е необходимо да изискаме дадена сума от някой?

Тук ще ви обясня много накратко, как да си поискате дадена сума от някой, ако е необходимо.

Първо ще трябва да отидете в менюто “Request Money”. Там ще видите един бутон отново наименуван “Request Money”.

След избирането на бутона “Request Money” ще ви се появи страница, която най-отгоре е с поле за въвеждане на имейл адрес. Попълвате имейл адреса на човека, от който ще поискате сумата или го избирате от падащото меню, ако е възможно.

След това от долу попълвате желаната сума и избирате валутата, в която искате той да плати. Също така трябва да сложите едно тикче от посочените за да поясните за какво е плащането.

Ако сте готови със стъпките на тази страница остана само да цъкнете “Continue” и да потвърдите с “Request Money”.

Как да върна пари на някой? (от страна на продавача/търговеца)

За да изпълните искането на купувача да му върнете парите, то първо имайте в предвид, че това може да стане в 60 дневен срок от датата на покупката! Ако този срок бъде изпуснат, след това вие като търговец, не сте длъжни да връщате пари на купувача.

Ако пък сте добра душа и все пак искате да възстановите сумата на човечеца след този срок, винаги можете да му ги изпратите по обикновеният начин.

Ето как става връщането на пари (refund):

Първо на главната страница, където са ви изписани транзакциите, трябва да откриете плащането, което е направил купувача към вас. За да го намерите по-лесно можете да изберете само получените плащания от “Payments received”.

След като го откриете, давате на “Details”. Там имаш опция “issue refund”. Кликвате и после попълвате нужната информация в полетата и продължавате с “continue”. За потвърждение на действието натискате бутона “issue refund”.

Как да закриете акаунта си в ПейПал

Въпреки, че според мен е хубаво да си имате акаунт в ПейПал винаги под ръка, то все пак не е лошо да знаете как става това

Закриването на акаунта става много просто, просто отивате от менюто „My Account“ в „Profile“ и след това  в подменюто “My settings”. На първия ред където пише “Account type” в дясно ще откриете и “Close account”.

Забравена парола

Да, получавам и такива въпроси. Странно, но факт!

И тъй като, от ПейПал предлагат няколко решения в случай, че си забравите паролата и не можете да си влезете акаунта, има три начина по които можете да разрешите проблема:

– I don’t know my password/Не си помня паролата
– I don’t know what email address I used/Не помня кой имейл адрес използвах
– I don’t know either one/Не помня нито едно от двете.

Последния вариант, обаче е много хитро измислен… За случай когато освен паролата, не помните и имейл адреса си, с който сте регистриран. Тогава имате три полета в които можете да въведете три различни ваши имейл адреса и евентуално един от тях да е правилният.

Какво да правя когато на дебитната/кредитната карта и изтече срока?

Когато срока на валидност на картата ви изтече и се налага да я подмените в банката, трябва да знаете, че не е задължително отново да я регистрирате и валидирате в ПейПал акаунта си!

Когато сте си подновили картата, номера от предната част си остава същият. Единствено ще бъдат различни така важните три цифрички от задната страна на картата ви (CVV) и датата на валидност. Съответно в ПейПал единственото което трябва да направите е да промените тези две неща. Ето как става:

Отивате в „Profile“ -> „Add/Edit Credit Card„. Избирате картата, която искате да промените давате на нея “edit”.

След като сте достигнали на страницата за промяна на данните на картата ви, остана само да се насочите към последните два реда „Expiration date/Срок на валидност„ и „Enter your CSC/Въведете трицифреният код“ и да ги обновите.

ТАГОВЕ

 

НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ
НАДОМНА РАБОТА, ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ