УМНОЖЕТЕ ВАШИТЕ ДОХОДИ И СПЕСТЯВАНИЯ!

            Късметът е с Вас! Днес е един от късметлийските Ви щастливи дни! Не оставяйте късмета си нереализиран, а се възползвайте от него. Това е мястото за печелене на допълнителни доходи от интернет, чрез сайтове за натрупване на крипто валута - bitcoin (БИТКОЙН) дигиталното злато на 21 век, както и умножаване на доходите и спестяванията Ви. Ше намерите информация и стратегии за най-сигурните и дългогодишни сайтове. Това е една чудесна възможност, която помага на хората да изкарват допълнителни доходи от преди повече от 10 години.

Моля, отделете достатъчно време и прочетете всичко внимателно, за да разберете същността, стратегията и методиката как да си докараме страхотни допълнителни доходи, с които животът ни да стане по-лек и щастлив.

 Тук и сега ще Ви разкажа подробно как се случват нещата.

Как бързо и лесно да печелим сатошита или да умножим нашите спестявания и направени инвестиции в криптовалути биткойн, етериум и други.
 Предоставена е подробна информация поднесена специално за Вас, систематизирана и  изключително ценна, как
да печелим пари от интернет от 100 лева до над 1 000 лева месечно.

Защо съм сигурен, че днес е късметлийският Ви ден? Това е така, защото все по-малко хора ще имат възможността дори и да искат много да правят това, да се занимават с този бизнес. Ще Ви обясня защо. Бройката на изкопани (генерирани) биткойни е ограничена на 21 милиона. Досега са изкопани по-голямата част - 18,5 милиона. Значи остават да бъдат създадени само още 2,5 милиона биткойна. Ето защо се нарича злато, защото наличността е ограничена, а стойността на биткойна занапред само ще върви във възходяща посока. Затова побързайте, не се бавете, а се захванете колкото е възможно по-скоро! Спокойно, време да заработвате имате достатъчно, чак до 2040 година, когато ще бъде изкопан последният биткойн освен ако до тогава не бъде променен алгоритъмът, а ако бъде, това означава  още по-големи възможности. С годините това ще става все по-трудно, но дори и след 19 години, когато eвентуално вече няма да може да се ''копае'' биткойн, Вие ще печелите лихви от Вашите заработки или покупка на биткойн или друга криптовалута до тогава. Затова важното е сега да се закачите и да започнете навреме, защото след всяка изминала година, това ще е все по-безмислено и трудно. Бъдете крачка напред сред повечето около Вас, които може би все още не са чували за възхода на биткойн или дори за съществуването му. Бъдещето е в дигиталните валути. Физическите пари не след дълго ще станат ненужни и ще изчезнат. Вече на няколко места виждам АТМ терминали за покупко - продажба и обмяна на биткойн и други криптовалути като етереум, монеро, литкойн и т.н. Но за да направите това, Ви е необходим електронен портфейл, както този, който аз ще Ви представя. Вероятно не сте следили курсът на биткойн през годините, но аз да. И за да Ви покажа колко велика дигитална криптовалута е биткойнът, ще Ви изнеса информация за курсът през годините, която Вие сами може да откриете ако се разровите из нета. През 2009 г. = 1.2 долара за биткойн, 2015г. = 420 долара, 2018г. = 15 000 долара, 2020г. = 29 000 долара, само през първата седмица на 2021г. достигна 42 000 долара за биткойн! Прогнозите на специалистите са, че през следващите няколко години 5 до 10 (възможно е и по-кратък период ) курсът биткойн - долар да скочи до 500 000 долара и нагоре дори !!! Разбрахте ли сега какъв късмет извадихте като попаднахте на това място!?
Условията - просто да имате съвсем малко свободно време, търпение, упоритост и връзка с интернет! Може да вършите това от смартфон, таблет, лаптоп или  компютър, независимо къде се намирате и колко е часът.

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИТКОЙН, НАЧИНИТЕ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА БИТКОЙН ! КАК ДА СИ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕЧАЛБА ЗА НАД 1 000 ЛЕВА МЕСЕЧНО !

Ще Ви споделя и моята късметлийска история, за да повярвате и Вие на Вашият късмет и да оцените предоставената Ви възможност. През 2014 г. аз изтеглих ипотечен кредит и си закупих жилище. Кредитът беше за 17 години. Когато започнах през 2015 г. да се занимавам с тази дейност, аз нямах особено доверие на тази валута и се отнасях малко скептично и резервирано към нея, затова и не посмях да си купя веднага от криптовалутата, която към онзи момент се търгуваше едва 420 долара за биткойн, въпреки че знаех за прогресивното увеличение на цената на биткойн, който тръгна през 2009г. от долар и 20 цента за биткойн. Затова се захванах да набирам реферали. С всяка изминала година доверието ми растеше пропорционално с увеличаването на курса на биткойна. Към 2016г. Имах скромни спестявания в банката от 4 хиляди лева, бели пари за черни дни, както се казва. Реших, че няма смисъл да ги държа вече в банката, защото там както знаете не дават никаква лихва, дори има такса за поддържане на спестовна сметка. В същото време банката върти моите пари и печели от тях, а аз позволявам това недоразумение. Освен това всички знаем, че инфлацията ''изяжда'' част от спестяванията ни. Затова ги обърнах в 1 биткойн. Тогава курсът биткойн-долар беше около 3 хиляди $, добавих част от наличните ми средства които имах вече от работата на моите реферали от сайта freebitcoin и от спечелени от него награди, които съхранявах в електронният портфейл Blockchain. Сложих си ги в Interest account на  4,4 % лихва. Годините минаваха, биткойнът растеше, лихвите се трупаха. Дойде началото на 2021 г. и биткойнът се изстреля до 42 хил. долара. Рабира се аз не можах да изцедя максимумът на растежа от страх да не започне да пада и го продадох на курс 39 хил. долара. Имах и от спечелените награди и реферални заработки още около половин биткойн ( 50 милиона сатошита), добавих част от тях към първата ми инвестиционна покупка на биткойн, която се беше умножила повече от десетократно (x13) само за 4 г. и чудото се случи!!! Ликвидирах ипотечният кредит предсрочно само за 6 години! Вече не съм длъжник на банката, жилището си е мое, дишам много по-спокойно. Спестих си много лихви които трябваше да плащам на банката до 2031г. Ето това е една от причините банките да не харесват криптовалутите, макар, че все повече банки по света (а може да има вече и у нас) преобразуват голяма част от капиталите си в криптовалути и най-вече в биткойн, защото за момента той е най-мощната криптовалута. На мен лично биткойнът ми донесе това и продължавам да трупам от валутата благодарение на работата на моите реферали и начислените ми лихви върху наличността. Вие преценете за себе си дали си струва усилията, но мисля, че за много от Вас, това е една изгодна възможност да спечелят допълнителни доходи, а на по едрите инвеститори в тази криптовалута, биткойн ще се отплати като ги направи след години милионери. Желая Ви много късмет и успехи!

               
Как да си обърна БИТКОЙНИТЕ в бг лева ? Получавате парите по EasyPay, ePay, банкова с-ка. Моля, вижте накрая на статията.
 
Препоръчвам Ви, преди да започнете регистрация във основният сайт опоменат по нататък в статията, да се регистрирате в електронният портфейл Blockchain. Затова намерете по-надолу в статията заглавие с червени букви - ''Създайте си електронен биткойн портфейл (wallet) Blockchain'', и следвайте указанията.
 Във главният сайт има над 40,000,000   потребителя, които са играли близо 121 милиарда пъти и са  спечелили почти 230 000 биткойна, обърнати в долари са изплатени няколко милиарда долара! Тази информация трябва да е достатъчна, за да Ви убедя, че това е страхотен сайт. Ето как може да се регистрирате в сайта:
 1. Кликнете на този линк:

                    http://freebitco.in/?r=2009326

 

Един от най-добрите bitcoin сайтове в интернет. Регистрацията е бърза, безплатна и не отнема повече от 5 минути.

 1.  Попълнете Вашите данни за вход:
  • Your Bitcoin Address: Влезте във акаунта на Вашето портмоне и копирайте номера на портмонето Ви и го поставете във това поле;
  • Password for your Account: Парола за вход;
  • Repeat Passwod: Повторете паролата;
  • Your Email (optional): И-мейл адрес (Не е задължително да попълвате, може да оставите празно ако искате!);
  • SIGN UP: Натиснете бутона SIGN UP.
 2. Вход във сайта:
  • Your Bitcoin Address: Номер на портмонето Ви (би трябвало автоматично да е попълнен, ако не е, попълнете го!);
  • Password: Парола за вход;
  • Попълнете символите от картинката (Ако не може да разпознаете символите кликнете линка Get another image, за да се покаже друга картинка!);
  • LOGIN: Накрая натиснете бутона LOGIN.

Как се печелят bitcoin монети на всеки час

Печалба на bitcoin монети става бързо, просто на всеки час (или колкото имате време през деня) попълвате за 5 секунди няколко символа, натискате бутона ROLL! и печелите bitcoin. След един час може да повторите процедурата отново и отново!

 1. Кликнете FREE BTC.
 2. Натиснете бутона CLAIM YOUR FREE BTC NOW!
 3. Попълнете символите от картинката или сложете чавка в празното квадратче до надпис Не съм робот и натиснете бутона ROLL! (Ако не се виждат добре символите, кликнете линка Get another image, за да се покаже нова картинка!).
 4. Ще ви изпише колко сте спечелили и просто натиснете бутона ROLL!
 5. Вече сте спечелили безплатно bitcoin валута. След като изтече таймера от 1 час, може да повтаряте процедурата отново и отново!

След това започва да тече таймер и след един час може да попълните отново символите и пак да спечелите сатошита и просто може да повтаряте процедурата на всеки час. Разбира се едва ли ще може 24 часа в денонощието да се занимавате с това, но когато сърфирате в интернет или правете нещо друго което позволява, на всеки час се сещайте да ролвате, печелите сатошита и след това си вършите другите занимания. Имайте предвид, че понякога (на мен ми се случва поне 2 пъти в месеца) се падат по-големи количества сатошита при ролването (кликването на синият бутон ROLL), така че, не губете кураж, ако Ви се падат малки суми, ще Ви се случи и на Вас от едно ролване да спечелите LUCKY NUMBER (щастливо число) 0 - 10 000 което може да Ви донесе от 1 до над 1 000 000 сатошита, в зависимост от курса на биткойна, като максималната сума на печалба при едно ролване се равнява на 200 $. Аз съм печелил няколко пъти до сега по-големи суми при ролването, на обща стойност 1800 $. Също така, може и да спечелите от лотарията чрез Вашите билети (tikets), които Ви се начисляват с всяко Ваше кликване (ролване), както и от кликването на Вашите реферали. Тегленето е в неделя. Печелившите са 10 човека. Там печалбите са от няколко стотин сатошита, до десетки милиони  сатошита ( 1 биткойн съдържа 100 милиона сатошита) или почти половин биткойн за първа награда. Преди време когато биткойна се копаеше по-лесно, първа награда минаваше 1 биткойн. Преди 2 години (2019), аз спечелих от тази лотария 25 милиона сатошита (четвърт биткойн), които сега (началото на 2021г.) се равняват на около 10 000 долара, или 16 000 лева, a примерно през 2037г. когато се очаква курсът биткойн-долар да е достигнал 500 000 долара, тези 25 500 000 сатошита ще са се умножили на около 100 000 долара, и като прибавим и лихвата от 4,4 % която ми начислява върху тях електронният портфейл Blockchain, ще видим колко атрактивна сума се получава в крайна сметка. Ето толкова щедри могат да бъдат тези 2 сайта - Freebitcoin и Blockchain, ако сте упорити и имате малко късмет. Вероятността да спечелите по-голяма сума сатошита не е малка, все пак Вие може да ролвате поне 10-12 пъти на ден което е добър шанс. При седмичната лотария вече Ви е необходим доста повече късмет или пък  реферали, които Ви носят с всеки техен клик освен сатошита, така и билети за лотарията, което Ви увеличава шанса за печалба от лотарията. Билетите може и да се купуват, аз не съм си купувал.  Също така не участвам в залагания ( HI-LO), понеже там за съжаление по-често губя и затова не участвам, но Вие може да имате по-голям късмет от моя. Друг  шанс за печалба който Ви предоставя сайта, е WHEEL OF FORTUNE - колелото на късмета. Тук може да спечелите следните награди : - 15 000 $ ROLEX, 1500$ iPHONE 12 PRO MAX, FREE GOLDEN TICKETS, FREE AMAZON GIFT CARDS, FREE LOTERY TICKETS, FREE BTC. Играта е сравнително нова - от месец ноември 2020. Аз всеки ден печеля различно количество сатошита или reward points (RP) или lotery tickets. За да участвате, просто трябва да кликнете върху рекламата, след това трябва да влезете в посочената при регистрацията в сайта електронна поща, където трябва да кликнете върху един купон билет който са Ви изпратили от сайта при кликването върху бутона subscribe now, и вече можете да въртите колелото. Късмет!

 

С всяко Ваше ролване (кликване), а така също и на Вашите реферали, печелите и REWARD POINTS (RP) и при достигане на 100 000 може да ги конвертирате в 100 000 сатошита. Може да си видите Вашите REWARD POINTS, като кликнете върху черното поле в горната част на сайта върху думата MORE след това кликате върху REWARDS и ще видите Вашите наградни точки. Ето затова е необходимо да развивате реферална мрежа като привличате други хора през вашия реферален линк, който може да откриете в сайта Фриибиткойн върху черната лента в горния край надпис REFER кликате на него и се отваря раздел (страница) от сайта, къдете върху зелено поле пише YOUR REFFERAL URL и под него е изписан рефералният Ви линк. Аз лично имам около 2000 реферала, които съм си набавил рекламирайки на различни места рефералният си линк, взет от Freebitcoin.

Печалбата се изплаща автоматично във Вашето биткойн портмоне всеки понеделник, ако сте събрали повече от 0.00030000 BTC  във вашия акаунт в неделя (в страница FREE PLAY кликнете бутона AUTO WITHDRAW и в отворилата се страница маркирайте с чавка във празното квадратче до надпис AUTO WITHDRAW ENABLED), за да се тегли bitcoin валутата Ви автоматично във Вашето портмоне. Парите се изплащат във Вашето портмоне до 48 часа! Може да теглите заработеното и на момента (INSTANT) веднага, тогава таксата за транзакцията е по-голяма 10-15 000 сатошита, или SLOW от 6 до 24 часа, обикновенно дори плащането се случва още за 4-5 часа, таксата за транзакцията също е малка 2-3 000 сатошита, затова аз използвам този вариант.
Във страница FREE PLAY кликнете бутона MANUAL WITHDRAW и във отворилата се страница попълнете сумата която искате да изтеглите във празното поле и на края натиснете бутона WITHDRAW. Ако не си теглите заработените сатошита, Ви се трупа лихва от 4,08% на година, като олихвяването е ежедневно в зависимост колко събрани сатошита имате в сайта, като винаги може да си ги изтеглите като не губите начислената лихва до момента на теглене.

Не забравяйте да рекламирате рефералните си линкове! Печалбата Ви се увеличава с всеки привлечен от Вас чрез рефералният Ви линк новорегистрирал се потребител! За повече информация прочетете страницата РТС САЙТОВЕ/ДОЛАРИ и ще разберете как да си докарате много реферали. По тази схема, аз в момента имам около 2000 активни реферала. Това са хора които аз съм въвел в бизнеса, разяснил съм им всичко най-подробно в тези редове които и Вие четете, работят си и печелят за себе си, а аз получавм много малка част от техните заработки. Направете и Вие така да се случат нещата. Ще Ви кажа още една основателна причина да повярвате в своя късмет, че сте на това място и четете тези редове! Казвам Ви всичко това от гледната точка на ветеран в тази област. Вече 7 години се занимавам усилено с тази дейност. Когато открих този сайт преди години (той съществува от 2014г.), нямаше кой да ми каже всичко това наготово.Тези тънкости в занаята, особености и детайли, могат да Ви ги кажат много малко хора, просто защото няма да пожелаят да сторят това, понеже до стигането и потвърждението на цялата тази информация се стига много трудно, с проба - грешка, безбройни часове изморителен къртовски труд и разочарования и загуби! И всичко това Ви го казвам абсолютно безплатано! Нали съм великодушен и благороден :) !? Затова Вие сте късметлии!!!

За да има къде да събирате bitcoin монетите (сатошитата - кръстени на откривателя на биткойн - Сатоши Накамото или неговият псевдоним), да получавате и изпращате bitcoin монети, трябва да си направите портмоне. Регистрацията е безплатна и е без никакви такси или комисионни.

 Създайте си електронен биткойн портфейл (wallet) на този адрес:

https://blockchain.info/wallet/#/

Препоръчвам Ви -  копирайте и съхранете на 
файл в компютъра си вашето ID и паролата за вход от Вашето портмоне в Blockchain 
и от freeвitcoin, за да не ги забравите иначе губите създадения акаунт и заработените от Вас биткоин т.е. пари! 

 Най-добрият вариант е да си ги запишите на лист и да си ги съхранявате някъде у вас, защото всички знаем, че ако се бъгне компютъра загубваме много информация. Аз лично имам е един тефтер, който съм го кръстил и надписал ''Много важен тефтер" и там си записвам всичко важно.

 Как да видите номера на вашето bitcoin портмоне?

 Когато се регистрирате във сайта за безплатно получаване на Bitcoin валута, ще ви поискат да попълните номера на вашето портмоне където ще се изпращат bitcoin монетите ви:

 1. Кликнете Wallet Home.
 2. Под надпис This Is your Bitcoin Address е номера на вашето bitcoin портмоне!

 Потвърждаване на и-мейл адреса ви

 Трябва да потвърдите и-мейл адреса ви, за да може да възстановите данните за вашия акаунт, ако сте ги изгубили, а също и за получаване на съобщения за плащане.

 1. Натиснете бутона Account Settings.
 2. Натиснете бутона Continue.
 3. Попълнете вашата парола за вход в blockchain и натиснете Continue.
 4. Натиснете Resend Link.
 5. Отворете полученото писмо на и-мейла ви от Blockchain.
 6. Кода за верификация е написан срещу надпис Confirmation Code. Копирайте кода.
 7. Поставете кода във поле Email Verification Code и натиснете Verify.
 8. Ще ви изпише Email Verified. И-мейла ви вече е потвърден!

 Може да потвърдите и GSM номера си (НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!). За sms-a не ви взимат пари!

 1. От падащото меню изберете Bulgaria (+359). Попълнете GSM номера си и натиснете бутона Send SMS Code.
 2. Трябва да сте получили sms-a от blockchain.
 3. Ще получите SMS от blockchain със такова съдържание:
  My Wallet Authentication Code: ТУК Е НАПИСАН КОДА –
  https://blockchain.info/wallet/…
 4. Попълнете кода във празното поле под надпис Enter the code contained … и натиснете бутона Verify.                      
Електронният портфейл blockchain Ви дава лихва от 4,4% върху вашите сатошита или дай Боже да имате цял биткойн и повече дори. Аз лично се възползвам от тази възможност. За да печелите и Вие тази лихва, просто си сложете сатошитата или биткойните в Interest account в самият портфейл и готово. Но за да бъде възможно това, трябва да имате минимум 300 долара в портфейла. Ако желаете по-бързо да се случват нещата, можете да си закупите сатошита чрез портфейла, като си регистрирате в него дебитната/кредитната карта. Също така, трябва да си регистрирате личната карта като я снимате лице и гръб и качите снимките в електронният портфейл, това се нарича верификация на акаунта. Само тогава ще получите право да си купувате сатошита или други криптовалути. Аз лично си купувам сатошита през регистрираната ми дебитна карта, няколко пъти в годината. Съветвам Ви, да правите това най вече през месеците април, май, юни, юли, август и септември, тогава цената на биткойна обикновенно пада и е най-подходящият период да направите това за да имате по-добра печалба.

Какво е Биткойн?

 Биткойн е дигитална валута, или още известна като криптовалута, поради факта, че използва криптография, за да подсигури транзакции в рамките на своя инфраструктура. Тази инфраструктура представлява онлайн база данни или така наречената Блокчейн технология. Биткойн предложи алтернативи методи за разплащане при по-ниски такси и комисионни и по-висока скорост. Но може би най-голямото предимство на плащанията с Биткойн е изключително високото ниво на сигурност.Финансовата история на Биткойна датира от 2010 година, въпреки че е създаден през 2009 г. За създател на Биткойн се смята човек (или група хора) с псевдоним Сатоши Накамото, който е представил своето изобретение на 31 октомври 2008 година в документ, наречен Биткойнът: Електронна кеш система потребител-до-потребител.Не съществуват физически Биткойни, а само баланси, които се пазят в публична книга, до която всеки има прозрачен достъп. По този начин всички Биткойн транзакции могат да бъдат проверени. Тук трябва да отбележим, че зад най-голямата криптовалута не седи, нито една банка или правителство.Биткойн предлага възможността да се правят бързи, сигурни и евтини разплащания потребител-до-потребител, без нужда от намесата на банката или друга централизирана система или регулаторен орган. Системните транзакции с Биткойн се случват директно между дигитални Биткойн портфейли на потребителите и се верифицират в Блокчейн технологията.Независимите лице и компании, които притежават управляващата изчислителна мощност и участват в мрежата на Биткойн се състоят от възли и миньори.

 • Миньорите са хората, които обработват Биткойн транзакции в Блокчейна и биват мотивирани от награди, изплащани под формата на Биткойни.
 • Възлите са съвкупност от компютри, които управляват кода на Биткойн и съхраняват неговата Блокчейн технология.  Фундаменталната стойност на Биткойна е свързана до голяма степен с процеса на добива му и разходите за електроенергия и хардуер, докато останалата част от стойността му се определя от ограниченото му количество и растящо търсене.

 

 КАК ДА СИ ОБМЕНЯ БИТКОЙНИТЕ В ЖЕЛАНАТА ВАЛУТА ТУК :

 
http://crypto.bg
 
 
Аз лично използвам xchange.bg. Тук също трябва да си снимате личната карта лице и гръб и да изпратите снимките в акаунта Ви в самият сайт, за да направите така наречената верификация на акаунта, което ще Ви позволи да купувате, продавате и обменяте криптовалути. Получавате натрупаните криптовалути по банкова сметка, на каса на easy pay или в сайта e-pay където съответно трябва да имате регистрация. Таксите са различни и времето за получаване (превод) е различно, но общо взето разликите са малки, Вие решавате кой вариант Ви устрийва.


                
 Поздравявам Ви. Щом стигнахте с четенето до тук, има голяма вероятност да успеете в това начинание! Практиката показва, че повечето хора не са способни на каквито и да са усилия, както в случая с изчитането на по-голям текст.
    Имате възможност да си докарате допълнителни  месечни доходи от интернет стига да сте последователни и упорити. Успехът и печалбите Ви зависят точно от това - да не се отказвате! И непрекъснато да се учите, надграждате и усъвършенствате! По принцип за един бизнес, за да се развие, са необходими от 9 месеца до 2-3 години!
          Без труд, без усилия, без проби и грешки нищо хубаво не Ви очаква! В този смисъл лесни неща в живота няма. Безплатен обяд също. Истината е, че когато се проваляте, Вие всъщност сте положили твърде малко усилия, отколкото са необходими, за да успеете. Успехът представлява концентрирани в една точка усилия за продължителен период от време.  Ако не го направите, рано или късно се отказвате (обикновено - съвсем рано) от всичко.
            Много хора не вярват в собствения си успех и бързо се предават. А биха могли с постоянство, вдигане на ниво (ъпгрейд надграждане) и развитие на рефералната мрежа да се радват на отлични приходи и стабилни месечни допълнителни доходи  от интернет. Не подминавайте, не пропускайте своят шанс! Дори когато се регистрирате и Ви се стори трудна, объркана или отегчителна тази работа, не се отказвайте, ще съжалявате. Отначало когато аз се захванах също положих усилия да не се откажа и да продължа, и не след дълго (няколко месеца, година - две) започнах да бера плодовете на моят труд! Безчет прекарани часове пред компютъра, безброй лишения и къртовски труд. Много от Вас вероятно ще се откажат преди да са постигнали нищо, но и много ще успеят, за някои след време това може да се окаже източник на основен доход, няма да се налага да ходят на работа, други пък ще имат достойни старини финансово подсигурени. Това зависи изцяло от Вас. На какъв етап от живота Ви сте и колко усилия полагате. Бъдете здрави и успешни!

За въпроси пишете на електронна поща - mitkata_75@abv.bg

БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН БИТКОЙН БИТКОЙН   БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН БИТКОЙН БИТКОЙН
БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  
БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  
БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  БИТКОЙН  

BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN       
BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN       
BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN     
BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN      
BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN  BITCOIN       

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ,

КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,
КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,КРИПТОВАЛУТИ,